Oma TaloPeli

Kustannusseuranta ja raportointi - työmaan aineistot haltuun

Tämä on ennakkotieto.

Työmaa-taltio on HUOLTOKIRJA PLUS, se tekee paljon enemmän kuin huoltokirja. Työmaa-taltio muistaa Tiedonantovelvollisuuden mukaan Verottajalle tiedotettavat hankinnat. Työmaa-taltio toimii älypuhelimessa, tabletissa, läppärissä ja pöytäkoneessa… käytännössä kaikissa päätelaiteissa (Android, iOS, Windows Phone).

Julkaisemme pian työkalun työmaan aineistojen hallintaan ja kustannusten seurantaan. Työkalu on suunniteltu rakentamisvaiheen

  • moninaisten dokumenttien säilyttämiseen ja tarvittaessa jakamiseen
  • työmaan kulkua ja tehtyjä rakenteita dokumentoivien valokuvien ja asiakirjojen tallentamiseen
  • työmaan tapahtumien dokumentointiin (työmaakokoukset, pöytäkirjat, aikataulutehtävät jne). Se myös muistuttaa tulevista tapahtumista ja tehtävistä.
  • rakennuksen toteutuksessa käytettyjen materiaalien ja tuotteiden virallisen aineiston tallentamiseen ja säilyttämiseen myös rakentamisen valmistuttua
  • hankintojen dokumentointiin, kuten tarjouspyyntöjen, tarjousten, sopimusten, vertailutaulukoiden, tilausten, laskujen, maksusuoritusten, kuittien ja muun taloudellista toimintaa kuvaavien dokumenttien tallentamiseen. Voit ottaa valokuvan käteiskuitista Työmaa-taltioon ja sekin on tallessa – skanneria ei tarvita.

Ei enää satoja kuvia ja paperilappuja vaan kaikki hyvässä järjestyksessä pilvi-palvelussa.

Tiedotammpe kohta lisää...

 

TaloPeli Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani

Kaikkien messukohteiden suunnitelmat ovat messujen kustannustiedotuksen konseptin mukaisesti TaloPelillä Internetissä hyödynnettävissä perheen oman suunnittelun pohjaksi.

Aiempien messujen kohteiden tiedot ja kohteista löytyvät valmiit Huonetila-, Muuttovalmis- ja Talo2000 kustannusraportit löytyvät TaloPelin Asuntomessu-sivulta (www.talopeli.fi/asuntomessut).

 

Kustannusseuranta ja raportointi - työmaan aineistot haltuun

Teiltä käyttäjiltä saamamme palautteen mukaan olemme tehneet uusia työkaluja.

Tavoitteemme on auttaa Sinua onnistumaan omakotitalon rakentamishankkeessa.

 

Kampanja – kokeile laajempia käyttöoikeuksia

TaloPeli-ohjelmasta on ollut hyötyä tuhansille omakotitalon rakentamista suunnittelevalle.

Nyt Sinulla on mahdollisuus kokeilla ohjelman laajempia ominaisuuksia lyhyen aikaa pienemmällä hinnalla.

 

TaloPelin maksullisten palveluiden uudet hinnat

Rakentamisen tilanne heijastelee Suomen talouden tilannetta. Omakotitalon rakentaminen on suuri investointi johon pitääkin vaikuttaa perheen oma näkemys taloutensa kehittymisestä.

Päätimme omalta osaltamme laskea maksullisten käyttöoikeuksien hintoja.

 

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste uusittu

Kaikkien tuottamiemme ohjelmistojen ja Internet-sivustojen käyttäjien mahdollisuudet laajenevat. Käyttöehtomme on päivitetty vastaavalle tasolle kuin erilaisissa käyttämissäsi muissa palveluissa (mm. yhteisöpalveluissa) on jo käytössä.

 

TaloPeli Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani

Kaikkien messukohteiden suunnitelmat ovat messujen kustannustiedotuksen konseptin mukaisesti TaloPelillä Internetissä hyödynnettävissä perheen oman suunnittelun pohjaksi.

Kohteista löytyvät ladattavaksi valmiit Huonetila-, Muuttovalmis- ja Talo2000 kustannusraportit (www.talopeli.fi/asuntomessut).

 

Uusi TaloPeli avattu!

Olemme uudistaneet TaloPeli-sivuston kokonaisuudessaan.

Käyttäjiltä tulleen palautteen ja syyskuun alussa Empiros Oy: n tekemän käyttäjätutkimuksen perusteella olemme parantaneet palvelun käytettävyyttä.

Lämpimät kiitokset kaikille TaloPelin käyttäjille palautteestanne.

 

Jussi Huhtalalle pääpalkinto TaloPelin käyttäjäkyselyssä 2011

TaloPeli teki laajan käyttäjäkyselyn yli 30 000 rekisteröityneelle käyttäjälleen syksyllä 2011. Kyselyn tulosten avulla kehitetään TaloPeliä edelleen ja samalla haluttiin kuunnella toiveita sen uusista mahdollisista palveluista pientalorakentajille.