Oma TaloPeli

TaloPeli Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani

Asuntomessujen messukohteiden kustannustiedot lasketaan kuluttajien avuksi. Kustannusarvioiden avulla messukävijälle pyritään antamaan käsitys pientalon rakentamisen kustannuksista. Tiedot sisältävät talon lisäksi myös maanrakennustöiden, pihan, ulkotilojen ja muun rakentamisen aiheuttamat kustannukset. Laskenta on tehty jo useita vuosia TaloPeli-ohjelmalla.

Messukohteista esitetään Kuluttajaviraston ja Pientaloteollisuus PTT ry:n ohjeistuksen mukaisesti talon kokonaiskustannus ja muuttovalmista toimitussisältöä vastaavan talopaketin kustannusosuus.

Messukohteet on rakennettu messuilla esiteltäviksi, joten ne saattavat sisältävää tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja, rakenteita ja varusteita. Kustannusarvioiden laskennassa ei ole ollut tietoa messutalojen mahdollisista erikoisvarusteista. Kustannusarvio vastaa messualueen ulkopuolelle ja hyvälle tontille rakennetun talon kustannuksia ilman erikoisvarusteita.


Lue lisää laskennasta ja katso aiempien messujen kohteiden tietoja
 

TaloPeli Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani

Kaikkien messukohteiden suunnitelmat ovat messujen kustannustiedotuksen konseptin mukaisesti TaloPelillä Internetissä hyödynnettävissä perheen oman suunnittelun pohjaksi.

Aiempien messujen kohteiden tiedot ja kohteista löytyvät valmiit Huonetila-, Muuttovalmis- ja Talo2000 kustannusraportit löytyvät TaloPelin Asuntomessu-sivulta (www.talopeli.fi/asuntomessut).

 

Kustannusseuranta ja raportointi - työmaan aineistot haltuun

Teiltä käyttäjiltä saamamme palautteen mukaan olemme tehneet uusia työkaluja.

Tavoitteemme on auttaa Sinua onnistumaan omakotitalon rakentamishankkeessa.

 

Kampanja – kokeile laajempia käyttöoikeuksia

TaloPeli-ohjelmasta on ollut hyötyä tuhansille omakotitalon rakentamista suunnittelevalle.

Nyt Sinulla on mahdollisuus kokeilla ohjelman laajempia ominaisuuksia lyhyen aikaa pienemmällä hinnalla.

 

TaloPelin maksullisten palveluiden uudet hinnat

Rakentamisen tilanne heijastelee Suomen talouden tilannetta. Omakotitalon rakentaminen on suuri investointi johon pitääkin vaikuttaa perheen oma näkemys taloutensa kehittymisestä.

Päätimme omalta osaltamme laskea maksullisten käyttöoikeuksien hintoja.

 

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste uusittu

Kaikkien tuottamiemme ohjelmistojen ja Internet-sivustojen käyttäjien mahdollisuudet laajenevat. Käyttöehtomme on päivitetty vastaavalle tasolle kuin erilaisissa käyttämissäsi muissa palveluissa (mm. yhteisöpalveluissa) on jo käytössä.

 

TaloPeli Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani

Kaikkien messukohteiden suunnitelmat ovat messujen kustannustiedotuksen konseptin mukaisesti TaloPelillä Internetissä hyödynnettävissä perheen oman suunnittelun pohjaksi.

Kohteista löytyvät ladattavaksi valmiit Huonetila-, Muuttovalmis- ja Talo2000 kustannusraportit (www.talopeli.fi/asuntomessut).

 

Uusi TaloPeli avattu!

Olemme uudistaneet TaloPeli-sivuston kokonaisuudessaan.

Käyttäjiltä tulleen palautteen ja syyskuun alussa Empiros Oy: n tekemän käyttäjätutkimuksen perusteella olemme parantaneet palvelun käytettävyyttä.

Lämpimät kiitokset kaikille TaloPelin käyttäjille palautteestanne.

 

Jussi Huhtalalle pääpalkinto TaloPelin käyttäjäkyselyssä 2011

TaloPeli teki laajan käyttäjäkyselyn yli 30 000 rekisteröityneelle käyttäjälleen syksyllä 2011. Kyselyn tulosten avulla kehitetään TaloPeliä edelleen ja samalla haluttiin kuunnella toiveita sen uusista mahdollisista palveluista pientalorakentajille.